Scholl New Sprinter

995 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Scholl New Sprinter är promenadskor som har hjälpt tusentals att lindra sin smärta i fot, knä, rygg och häl. Framgången ligger i Scholls unika biomekaniska fotbädd som ger fötterna stöd, avlastning och komfort.

Fotbädden har Biomechanics-teknologi som är specifikt skapad för att ge kompensation vid pronation och rätar upp foten till en naturlig position. Vilket lindrar smärta i häl, fotled, knä, och rygg som vanligtvis uppstår i samband med pronation. Skornas fotbädd har även Tri-Planar Motion Control som kliniskt har utvecklats i samarbete med fotvårdsspecialister.

Eftersom fotbädden är skapad för att ge stöd, komfort och avlastning så ger den även stabilitet till hela foten. Vilket gör det skönare och lättare att både gå och stå.

Skorna passar perfekt för långa promenader och är tillverkade i mesh, som är ett luftgenomsläppligt material. Vilket gör att fötterna kan andas och får ett bra klimat att vara i.

Promenadskorna har snörning så att de smidigt och enkelt kan anpassar efter din fots form, vilket ger optimalt stöd och komfort.

Skornas yttersula är kompressionsgjuten i 3-komponent EVA Phylon, gummi samt TPU. Vilket gör dem lätta, stabila och stötdämpande. Yttersulornas gummidetaljer hjälper till med att ge ett bra och stabilt grepp.

Fotbädden är löstagbar och skorna har en normal läst (F-läst) och passform
Klackhöjd: 2 cm

Alla skor med Scholls Biomechanics-fotbädd är CE-märkta.

Ovandel i Mesh och PU, foder i textil, fotbädd i EVA samt yttersula i gummi.

Färg: svart

Scholl skor och sandaler är designade för att ge optimal passform, stöd och stabilitet åt dina fötter. 

Promenadskor är skor som är perfekt för dig dom gillar att promenera. Promenadskor är skorna som ger dig och dina fötter komfort, bra stöd och jämn viktfördelning. Ett par promenadskor är viktiga för att skydda dina fötter mot det hårda underlaget och ger dig det stöd som du och dina fötter behöver. Vilket gör att du går rätt och går skönt och inte får ont i fötterna.