Rosa negra dubbkänga med dragkedja & tex membran

I lager.

1 895 SEKOM PRODUKTEN

Stabila, stötdämpande och bekväma broddskor från Rosa Negra som är designade för att ge dina fötter komfort under vinter och hösten. 


Skorna har en unik design, som är placerad i yttersulan. Yttersulan är designad med OC-Systems som är en patenterad, italiensk lösning där dubbarna är placerade på slitstarka plastringar som kan fällas fram och tillbaka under skon. Vilket gör att du smidigt och enkelt kan använda dobbarna när det behövs. Systemet har rostfria stift och en ram skapad med special, flexibel polyuretan som är hållbar även vid de mest extrema temperaturerna. 


Skorna har en stilren ovandel i läder som även är designad med tex, ett vattenavstötande membran som hjälper till med att hålla dina fötter torra. Skorna är fodrade med äkta lammull som bidrar till att ge dina fötter värme, komfort men också en lyxig känsla.


Skornas yttersula är även designad i gummi och verkar även stötdämpande, vilket minimerar de påfrestningar som fötterna utsätts för och ger en behaglig och dämpande känsla i varje steg.


Tillsammans med skorna så medföljer en nyckel som du använder för att lättare kunna fälla in och ut dobbarna.