Scholl sprinter easy

1 049 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

OM PRODUKTEN

Stabila och funktionella promenadskor från Scholl med en fotbädd som motverkar och lindrar besvär i samband med överdriven pronation, att fötterna faller inåt när du går.

Att pronera är något ca 70% av befolkningen gör och det är egentligen en del av ett normalt rörelsemönster , dock så kan denna inåtroterande rörelse bli för kraftig vilket kan leda till påfrestningar i våra fötter och leder.

Scholl har utvecklat sin Biomechanics-teknologi för att motverka just pronation och minska smärta eller annat obehag som kan uppstå till följd av det. Fotbädden har ett stabilt stöd för hålfoten som också bidrar till en jämnare viktfördelning, samtidigt som en skålad häl håller foten bekvämt på plats. Designen är gjord för att räta upp foten och motverka pronationen, dvs den alltför inåtroterande rörelsen.

Med Biomechanics minskar du onödigt tryck på lederna och din gångstil blir behagligt avslappnad, vilket även är skonsamt mot ryggen.

Skorna är idealiska för den som står och går mycket, och Biomechanics-fotbädden kan även vara lämplig vid besvär med hälsmärta eller hälsporre som uppkommit till följd av pronation.

Sprinter Easy har en stabil och vridstyv yttersula med bra dämpning, vilket ger trygghet när du går. En vridstyv yttersula reducerar risken för vrickningar i sidled avsevärt.

Ovandelen består av textil med luftig komfort och PU-förstärkta partier för extra slitstyrka. De har en praktisk snabbsnörning som enkelt dras åt och lossas med en dragsko i plast. Snörningen är elastisk och bidrar till skornas bekväma passform, och du behöver heller inte knyta skorna varje gång.

Läst och passform är normal (F-läst) men med rymlig komfort för tårna.

Färg: White
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + PU
Yttersula: EVA