Scholl Sprinter Net

I lager.

1 049 SEKOM PRODUKTEN

Funktionella promenad- och walkingskor från Scholl designade för att motverka pronation och lindra smärta i fötter, leder och knän. Idealiska för den som står och går mycket i sin vardag, såväl på jobbet som på fritiden.

Skorna har en fotbädd med Scholls unika Biomechanics-teknologi och är utvecklad för att motverka att dina fötter faller inåt när du går, dvs pronerar. Pronation i sig är normalt men vid en överdriven och alltför kraftigt inåtroterande rörelse kan fötter och leder bli överbelastade.

Biomechanics-fotbädden är designad med en rejält uppbyggd hålfot och en skålad häl som ger dig stöd och stabilitet när du går. Tillsammans med en vridstyv yttersula som reducerar risken för vrickningar i sidled ger skorna både trygghet och komfort. Pronation motverkas genom att foten rätas upp till en rakare ställning, vilket minskar tryck på leder och knän samt gör din gångstil naturligt avslappnad.

Även hälsmärta som beror på pronation kan lindras med Biomechanics-teknologin.

Fotbädden är löstagbar och kan bytas ut vid behov.
Skorna har en normal läst och passform med rymlig komfort för tårna.

Ovandelen är designad i mesh med förstärkta partier i PU samt en textilfodrad insida med mjuk vaddering i plös och insteg som även gör att skorna behagligt omsluter fötterna. Du får till en optimal passform med klassisk snörning i ovandelen.

Färg: Rose
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + mesh + PU
Yttersula: EVA