Sholl Sprinter Brisk

1 049 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Promenadskor från Scholl med stöd för pronation tack vare Scholls unika Biomechanics-fotbädd, som ger ett avlastande stöd för fötter med en tendens att falla inåt.


Den anatomiskt utformade Biomechanics-fotbädden rätar upp foten till en mer rak och korrekt ställning och motverkar att foten faller inåt, vilket ger en rakare och mer avslappnad kroppshållning som också är skonsam mot rygg och leder. Fotbädden har en skålad häl som ger stabilitet till hälen.


Genom att foten rätas upp minimeras ett överdrivet pronationsmönster och smärta eller överbelastning i fotled och knä som uppkommit till följd av detta kan lindras.


Skorna har en klassisk snörning för bra anpassningsmöjligheter och ovandelen består av mjuk textil med förstärkta partier i PU. För skön komfort är plös och hälkappa mjukt vadderade.


Du får en stabil bas tack vare skornas kompressionsgjutna yttersula i en blandning av EVA phylon, gummi och TPU som ger både vridstyvhet och effektiv stötabsorbering.


Skornas biomekaniska, anatomiska och avlastande egenskaper gör dem idealiska för korta som långa promenader, lättare joggingturer och som arbetsskor för dig som konstant är på språng eller stående fot i ditt arbete.


Lästen har en normal passform (F-läst).


Storleksguide & innermått:

Storlek 35 - 22 cm

Storlek 36 - 22,5 cm

Storlek 37 - 23,2 cm

Storlek 38 - 24,5 cm

Storlek 39 - 25 cm

Storlek 40 - 25,5 cm

Storlek 41 - 26 cm

Storlek 42 - 27 cm

Storlek 43 - 27,5 cm

Storlek 44 - 28,5 cm

Storlek 45 - 29 cm

Storlek 46 - 30 cm


Observera att måtten är ungefärliga och kan ibland skilja någon enstaka millimeter.


Färg: Black

Läst: Normal (F-läst)

Fotbädd: Biomechanics

Utbytbar fotbädd: Ja

Ovandel: Syntet + PU

Yttersula: EVA phylon