• Klarna-Swisch
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Klaveness Naturform Sandal. LÖSTAGBAR INNERSULA FÖR EGNA INLÄGG

  • 1 449 SEK

Klaveness Naturform sandal är en lätt och skön sandal i bred läst. Den är tillverkad i ett mjukt och slätt nappaskinn. Ovandelen består av två reglerbara vristrI lager
Dela

Klaveness Naturform sandal är en lätt och skön sandal i bred läst. Den är tillverkad i ett mjukt och slätt nappaskinn. Ovandelen består av två reglerbara vristremmar  som ställs in efter önskemål tack vare kardborreknäppningen.


Invändigt är sandalerna väldigt mjuka mot foten och fotbädden känns mjuk och dämpande. Fotbädden är täckt i ett textilmaterial och går att ta ut om man hellre använder sandalerna med sina ortopediska inlägg. Yttersulan har ett räfflat mönster som ger ett bra grepp om underlaget både inom- och utomhus. Yttersulan är tillverkad i PU vilket gör att sandalerna känns väldigt lätta.


Vi rekommenderar Naturform sandal för dig som söker en rymlig sandal för användning med originalsulan eller med egna formgjutna fotbäddar.

Sandalerna rekommenderas framförallt för inomhusbruk, men passar att använda utomhus också. Sandalerna har en mycket reglerbar läst och är enkla att komma i och ur.


Den rymliga lästen passar bra om du har en ömmande stortåled, Hallux valgus, eller lindade fötter som gör att du har svårt att komma i ett par normalbreda sandaler.


- Ovandel helt i skinn

- Bred läst.