Scholl Jump

I lager.

795 SEKTofflor från Scholl med anatomisk Biomechanics-fotbädd som hjälper till att motverka pronation och lindra smärta i fötter, knä och leder som kan ha uppstått till följd av felställningen. Den biomekaniska fotbädden rätar upp foten till en position som är naturligt rak, vilket förhindrar att foten faller inåt och minskar belastning på lederna.


Scholl Jump är en toffel i praktisk och lättviktig design med öppet hälparti vilket gör att du enkelt bara kan skjuta in foten. Utseendet är innovativt och sportigt som passar för många olika tillfällen, perfekt som exempelvis arbetsskor, vårdskor, trädgårdstofflor eller som inneskor för dig som behöver ett ordentligt stöd för fötterna.


Biomechanics-fotbädden är löstagbar och baktill finns en låg hälkappa som ser till att inlägget ligger på plats i tofflorna.


Du får ett ordentligt stöd för hålfoten i dessa tofflor, samt en skålad häl som ger stabilitet. En jämnare viktfördelning minimerar påfrestningar och minskar risken för överbelastning.


Yttersulan har en mönsterspårad design för bra grepp på de flesta underlag och är tillverkad i lättviktig och flexibel EVA som bidrar till optimal stötdämpning.


Ovandelen består av mesh med detaljer i PU. Toffelns insida har en mjukstoppad fodring för extra komfort.


Normal läst (F-läst) och passform.


Kan tvättas i maskin (30 grader). Ta ur innersulorna och låt dem åka med löst i tvättmaskinen.