• Klarna-Swisch
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Rio negro Dubbkänga

  • 1 995 SEK

Broddskor från Rio Negro som ger dina fötter komfort, värme och ett tryggare steg. Skorna är designade för skandinaviskt klimat och är designade för att du ska

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Broddskor från Rio Negro som ger dina fötter komfort, värme och ett tryggare steg. Skorna är designade för skandinaviskt klimat och är designade för att du ska slippa använda vanliga broddar och lösa halkskydd. 

Skorna är designade med ett unikt system, som är placerade i skornas yttersula som kallas OC-systems. Systemet består utav slitstarka plastringar som både kan fällas fram och tillbaka. Vilket gör att du snabbt, smidigt och enkelt kan använda broddar när du behöver det. Systemet har rostfria stift och en ram skapad med special, flexibel polyuretan som är hållbar även vid de mest extrema temperaturerna.

Tillsammans med skorna så medföljer en nyckel som du använder för att lättare kunna fälla in och ut broddarna.

Kängornas ovandel är designade i läder som ger en stilren och klassisk look. Skorna har två dragkedjor på varje sida som gör det smidigt och enkelt att både ta av och på skorna. Skornas insida är i varmfodrad som ger dina fötter både värme och komfort.