• Klarna-Swisch
Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Scholl Biomechanics sula

  • 300 SEK

OM PRODUKTENScholl Biomechanics Shoe Inserts är succé-sulorna från Scholl som har hjälpt tusentals människor världen över att bli av med smärta och lindra sina

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

OM PRODUKTEN

Scholl Biomechanics Shoe Inserts är succé-sulorna från Scholl som har hjälpt tusentals människor världen över att bli av med smärta och lindra sina fotbesvär. 

Sulorna har Scholls unika Biomechanics-fotbädd som har blivit känd världen över för att avlasta leder och lindra smärta i hälar, vrister och knä. Scholl Biomechanics teknik är även effektiv för att minska effekterna av överpronation och olika besvär i samband med pronation.

Sulorna har även blivit kända för att minska påfrestningar på fötterna, ge mer komfort och samtidigt bidra till en bättre hållning.  

Anledningen till att fotbädden har fått sin framgångssaga är dess unika integrerade system. Fotbädden har en Tri-Planar Motion Control som kliniskt har utvecklats i samarbeta med fotvårdsspecialister.

Fotbädden är anatomiskt framtagen för att lindra smärta, upprätthålla fotens korrekta hållning och position. Skosulornas unika utformning ger även kompensation vid pronation, vilket gör att foten får en mer naturlig position.  

Eftersom fotbädden är skapad för att ge stöd, komfort och avlastning så ger den även stabilitet till hela foten. Vilket gör det skönare och lättare att både gå och stå.

Sulorna finns i storlek 36-46

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen.